Hagelschade

Wat te doen bij hagelschade?

Hagelschade komt altijd onverwacht. Gelukkig niet al te vaak, maar als het gebeurt bent u niet de enige! Indien u beperkt casco of volcasco verzekerd bent, dekt de verzekering uw schade (eventueel minus uw eigen risico).

In de meeste gevallen is het geen enkel probleem om de schade onzichtbaar te verwijderen. Soms is het wat lastiger als er bijvoorbeeld net onder de deuk een balk loopt. Maar ook dan kunnen wij de schade herstellen. Hagelinslagen zijn eigenlijk net als parkeerdeukjes: ze kunnen worden verwijderd volgens de ‘uitdeuken zonder spuiten’ methode. Dit betekent concreet dat onze specialisten de deukjes 'eruit drukken' en dat uw auto niet gespoten hoeft te worden!

Wanneer u een hagelschade heeft, kunt u hier een afspraak maken. Heel eenvoudig: kies een vestiging bij u in de buurt, vul uw gegevens in en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op!

Zoals hierboven aangegeven worden altijd heel veel mensen door een hagelstorm getroffen. Om grote wachtrijen bij de receptie te voorkomen vragen wij u via de mail een afspraak te maken. Indien uw auto dusdanig zwaar is getroffen dat u niet meer kunt rijden, dan kunt u hem uiteraard rechtstreeks naar ons laten afslepen: wij zorgen dan voor vervangend vervoer!
Uiteraard mag u ook direct naar ons toe komen, het kan echter druk zijn. Mocht uw auto niet meer rijden, dan kunnen wij hem ook bij u ophalen!