Over ons

Altijd een autoschadebedrijf bij u in de buurt!


Autoschadeteam is een groep van twaalf samenwerkende autoschadebedrijven in Zuid-West Nederland. U kunt bij ons terecht met alle auto's, vrachtauto's, campers en caravans: van Mini tot MAN. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent, wij werken namelijk voor alle verzekerings- en leasemaatschappijen.

Doordat wij met twaalf autoschadebedrijven samenwerken volgen onze experts altijd de laatste cursussen en zijn zij dus van alle ontwikkelingen op de hoogte. Daarnaast beschikt Autoschadeteam binnen de groep over veel merkerkenningen, wat zeker bij jonge auto's steeds belangrijker wordt. Bij schade vervalt namelijk de fabrieksgarantie als de auto niet exact volgens de richtlijnen van de fabrikant wordt hersteld. Doordat er steeds meer technieken worden toegepast (denk bijvoorbeeld aan rijhulpsystemen) wordt dit punt steeds belangrijker.

Wij beschikken over een grote vloot van uitleenauto's, van klein tot groot, personen- en bedrijfswagens inclusief diverse vervangende lesauto's. Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw auto zelf langs te brengen: dan halen wij hem toch gewoon bij u op!

U kunt in het geval van schade direct naar ons toe komen: wij regelen alles voor u, rechtstreeks met de verzekerings- of leasemaatschappij.

U ziet: SERVICE staat bij ons met hoofdletters geschreven!

Onze missie: 

Samen sta je sterker!
De combinatie van goed management en vakkundige medewerkers is de basis van succes. Door continu te investeren in opleiding én apparatuur kan men groeien tot een organisatie waar de klant zich thuis voelt.

Kwaliteit is voor Autoschadeteam een vanzelfsprekendheid. Kwaliteit in schadeherstel maar ook kwaliteit als organisatie en werkgever. Als groep met ca. 200 medewerkers kunnen wij veel specialisaties aanbieden. Van een bumperhoekje van uw personenauto tot compleet vrachtwagenherstel en alles wat daar tussenzit. Wij hebben altijd iemand binnen de groep die zich hierin heeft gespecialiseerd.

Autoschadeteam heeft niet als doel groot te worden: wij willen wel graag dicht bij de klanten zijn. Wij willen graag een goede werkgever zijn met oog voor kwaliteit en milieu.