Zakelijk

Voor fleetowners en leaserijders


Bij Autoschadeteam bent u als ondernemer aan het juiste adres! Wij snappen dat ook uw voertuig geld moet verdienen voor u. Daarom kunt u bij ons terecht met ieder merk, ieder type voertuig. Groot of klein: dat is voor ons geen enkel probleem!

Wij repareren zogezegd van Mini tot MAN
U kunt bij iedere vestiging terecht met personenauto's tot 3500 kg. Bij onze vestiging in Oostburg kunt u ook terecht voor spuitwerk aan grotere voertuigen, en bij onze vestiging in Borssele is men zelfs gespecialiseerd in schadeherstel aan voertuigen boven de 3500 kg.

Maar bij Autoschadeteam gaat het niet alleen om het te repareren voertuig: wij begrijpen dat u als ondernemer niet altijd tijd heeft om uw voertuig te brengen of te halen. Daarom heeft vrijwel iedere vestiging de beschikking over een opleggercombinatie om uw auto bij u op te halen en terug te brengen. Vervangend vervoer ruilen wij dan gelijk om!

Ook met betrekking tot het vervangend vervoer: wij beschikken over verschillende bedrijfsbusjes die u in kunt zetten tijdens de reparatie. Voor rijscholen beschikken we zelfs over diverse auto's met dubbele bediening: uw lessen kunnen gewoon doorgaan bij schade!

Veel vestigingen zijn aangesloten bij een landelijke keten: hierdoor kunt u als leaserijder altijd bij u in de buurt uw auto laten repareren. Bij een aantal vestigingen kunt u ook uw auto aan het einde van uw leasecontract inleveren.

Wilt u meer weten over onze complete service? Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt!